© Jaume Olivet

© Jaume Olivet

Dimecres 7 d'agost de 2014:

- Galeria: Imatges d'Etiòpia 1 .
- Galeria: Imatges d'Etiòpia 2 .
- Galeria: Repartint Roba 1 .
- Galeria: Repartint Roba 2 .

© Jaume Olivet



Ben d’hora deixem Kombolxa i ens posem camí a Lalibela centre espiritual d’Etiòpia. Estarem gairebé tot el dia a la furgoneta però no ens sap gens greu, anirem parant pel camí, creuarem pobles i gaudirem d’un paisatge verd (és temps de pluges) que si no féssim el camí per carretera ens ho perdríem i us asseguro que val la pena.





© Jaume Olivet

Galeria: Imatges d'Etiòpia.

La veritat és que es gaudeix molt del viatge, és com si la finestra de la furgoneta fos una pantalla i nosaltres estiguéssim veient una pel•lícula. Una pel•lícula molt especial perquè en qualsevol moment podem parar i endinsar-nos dintre.





© Jaume Olivet

Galeria: Imatges d'Etiòpia.

A prop de Lalibela ens parem pel cami ...

Quan un va de viatge fa fotos a la gent, ens agrada conèixer altres cultures, els costums del vestir, del menjar, religiosos, ens agrada la gent amb fisonomies diferents a les nostres, ja siguin el color de la pell l’Africa, els ulls a l’Asia, els cabells rossos al Nord d’Europa ...





© Jaume Olivet

Galeria: Repartint roba 1.

Personalment, com a fotògraf he gaudit fent les fotos anteriors i moltes altres durant aquest viatge. Però et fa pensar molt, retratem la necessitat, la pobresa, moltes vegades sense parar-nos a pensar que potser l’única diferència entre ells i nosaltres és el fet d'haver nascut a Europa o a Àfrica. Et fa pensar en els nens del primer món, nens i no tan nens, que ho tenen tot i encara no estan satisfets. Aquí no tenen res, bé, sí que tenen una cosa, un somriure permanent i contagiós, i el món sencer per jugar.




© Jaume Olivet

Galeria: Repartint roba 2.

Anem donant tota la roba que dúiem com a DESTINO ETIOPÍA. ElLs contents i jo amb la sensació d’haver portat un got d’aigua al mig del desert. Som una ONG d’ajuda molt petitai fem el que es pot. Aquí el que necessiten és un treball d’arrel, em ve a la memòria quan vaig visitar l'ONG de desenvolupament d’en Vicenç Ferrer a l'Índia, llàstima que no tinguem uns quans Vicenç per repartir.

Ha estat un dia de viatge molt intens, que no oblidarem.





Contador:
Counter
© Jaume Olivet