EL MEU ÀLBUM DE CROMOS
CURIOSITATS
EL MENÚ DELS CROMOS



© Jaume Olivet

TERRASSA - Dijous 24 d'agost de 2017.

EL MEU ÀLBUM DE CROMOS - Objectiu:

Una pregunta que em fa molta gent quan veu EL MEU ÀLBUM DE CROMOS és:

QUIN OBJECTIU TINC?

Si en lloc de fer aquesta col·lecció de cromos la fes de xapes de cava, de bossetes de sucre, de toballons amb propaganda, de segells, de nines antigues, de posagots, de cleuers, de còmics, de música, de pins, de cromos d'equips de fútbol ... etc etc llavors qui em faria la pregunta? posiblement ningú.

Doncs la pregunta no té una resposta ràpida. Jo faig una col·lecció de cromos de persones de Terrassa, perquè amb això estic combinant un munt de coses que m'omplem. Coses com ara la fotografia, la cultura popular, coneixer gent nova ...

... em dona l'excusa per desitxar-vos bon dia a través de facebook i que alhora aquell que ho desitji també pugui desitjar bon dia.

EL MEU ÀLBUM DE CROMOS no només es per mi, és per tots aquells que hi surten, que participen, que tenen el seu cromo. Jo estic gaudint molt d'aquest projecte i em consta que molts de vosaltres esteu gaudint amb mi.

Fent EL MEU ÀLBUM DE CROMOS, també tinc un punt de satisfacció al pensar que, si això que he començat continua, pot arribar a tenir una certa importancia. Projectes com aquest adquereixen importància amb el pas del temps. Un gran fotògraf molt admirat per mi, encara que no ho sembli, va dir que una fotografia amb el pas del temps dona molta informació del lloc i data en que es va fer, que ens diu moltes coses de com era la gent, de com vivia, dels seus costums.

Encara que he començat fent cromos dels grups de cultura popular de la ciutat, la idea és que aquest projecte sigui molt més ampli. Vull fotografiar a tot el que vulgui participar al projecte, això inclou tot el que visqui o faci qualsevol activitat a Terrassa com ara esportistes, comerços, profesionals, artistes, la llista no té final, tothom pot tenir el seu cromo, vinga animeu-vos.


Si vols pot:
Veure: Cromos - Darreres actualizacions .
Seguir les novetats pel facebook? FOTO Jaume Olivet


© Jaume Olivet

© Jaume Olivet