© Jaume Olivet 2022LA FESTA DELS CAPDIDATS
Dissabte 28 de maig de 2022
Tots els Capdidats

© Jaume Olivet 2022

01 - Elisabeth Arpal
02 - Vicky Losada
03 - Mireia Comas
04 - Anna Clariana
05 - Ester Llena
06 - Atenea Carter
07 - Mariona Vigués
08 - Àlex Bixquert
09 - Sor Carmina Panera
10 - Lildami
11 - Lluis Caelles
12 - Capdidat Escarni

© Jaume Olivet 2022

© Jaume Olivet 2022

ELISABETH ARPAL

Educadora Social. Al 2019 es va convertir en la primera dona presidenta dels Castellers de Terrassa. També n’és grallera. Experta en mediació, ha sabut gestionar i coordinar la colla blauturquesa de la millor manera en temps de pandèmia mentre celebraven els 40 anys de la colla. Si no la veieu a plaça, us la trobareu a l’aigua, ja que és una nedadora incansable.

© Jaume Olivet 2022

VICKY LOSADA

Futbolista. Ha guanyat sis lligues, sis copes i una Lliga de Campions, com a capitana del Barça. Aquest curs fa «goals» a la lliga anglesa amb el Manchester City. També ha trepitjat els camps de la lliga professional dels Estats Units, sobretot el de Nova York. I ha estat la primera jugadora espanyola en marcar un gol en un Mundial.

© Jaume Olivet 2022

MIREIA COMAS

Fotògrafa documental i fotoperiodista. Especialitzada en moviments socials bàsicament el moviment ocupa, així com intervencions policials durant manifestacions, fet pel qual ha estat detinguda en diverses ocasions. També immortalitza la cultura popular i en especial els Minyons de Terrassa, d’on en va formar part durant molts anys.

© Jaume Olivet 2022

ANNA CLARIANA

Il·lustradora gràfica amb més d’un centenar de llibres publicats. Actriu, sobretot còmica, del grup de teatre dels Amics de les Arts. A banda de ser una de les primeres gralleres de Terrassa també formà part de la primera i única colla de dones castelleres, «Les Minyones», així com dels Ministrils del Raval.

© Jaume Olivet 2022

ESTER LLENA

Gerent d’Esterminioproduccions. Empresària del sector cultural. Coneix el món de l’oci, els espectacles i la música com ningú. Productora, guionista i presentadora del programa magazín de la Ràdio Municipal de Terrassa “La Nit Estèrica”.

© Jaume Olivet 2022

ATENEA CARTER

Cantant, teclista i Vocal coah. Amb 6 anys ja tocava el piano i amb 15 treballava de corista. Compositora del grup Another Way, amb el què ha fet més de 200 concerts i lider de la formació The Mighty Might. La seva veu també l’escoltareu en alguns anuncis de grans marques. És la veu més afinada de la ciutat.

© Jaume Olivet 2022

MARIONA VIGUÉS

Historiadora i Professora de Secundària. Membre del Centre d´Estudis Històrics de Terrassa, del que en va ser presidenta, i del Consell de Redacció de la Revista Terme. També s’ha deixat veure per l’Arxiu Tobella i el Rotary Club Terrassa. I ha trepitjat el saló de plens de l’Ajuntament com a regidora. Passarà als anals de la història per la seva predisposició al què faci falta.

© Jaume Olivet 2022

ÀLEX BIXQUERT

President de l’associació LGTB de Terrassa. Penetrador transgenerista (no ho diem nosaltres, ho diu el seu Twitter) Però també és biòleg especialitzat en genètica molecular aplicada a la biologia evolutiva amb habilitats en l'aprenentatge, la resolució creativa de problemes i el pensament analític. Actiu, combatiu i crític en la lluita pels drets de tots, totes, i totis.

© Jaume Olivet 2022

SOR CARMINA PANERA

Membre de la Fundació Maria Auxiliadora i una de les veus del barri de La Maurina on es dedica a donar resposta a les necessitats socials i d’integració de la població de l’entorn. Coordinadora de projectes com l’INSIEME de confecció tèxtil. Li encanta fer sarau sobretot el de l’Associació infantil Sarau de Terrassa de la qual en forma part.

© Jaume Olivet 2022

LILDAMI

Cantant de trap català. De nom Damià. Dels estudis de disseny industrial va passar al 2014 a dissenyar cançons. Ens ha demostrat que es pot fer música urbana en català fins i tot cantant havaneres. Ara el veiem fent de jurat d’Eufòria. Esperem que aviat ens sorprengui portant unes arracades amb un dolç Dàcar penjant.

© Jaume Olivet 2022

LLUIS CAELLES

Periodista pallarès nascut a Isona però internacionalment terrassenc. Ha dirigit i presentat els Telenotícies de TV3 i n’ha estat corresponsal a Brussel·les. Aquest any ha viscut en primera línia la invasió de les tropes russes a Kíiv. Ens va encongir el cor amb la crònica interrompuda de Khomutets. Tot i que no se sent un corresponsal de guerra també ha hagut de cobrir altres conflictes bèl·lics com el de Gaza.

© Jaume Olivet 2022

ESCARNI

A qui prohibeix la presència d’animals a les Festes Populars de Terrassa.

© Jaume Olivet 2022

Pujada el dimecres 1 de juny de 2022

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

- Reportatge - Festa dels Capdidats 2022
- Apartat - Festa dels Capdidats
- El meu CV - FOTO Jaume Olivet

© Jaume Olivet 2022

Contador:
Counter
© Jaume Olivet 2022